29 Aralık 2009 Salı

Samandağ'da İlçe İdare Şube Müdürleri Toplandı

Odabaşı haber ajansı,
Samandağ İlçe İdare Şube Müdürleri Toplantısı gerçekleşti. Toplantı, İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda, İlçe Kaymakamı Tahsin KURTBEYOĞLU Başkanlığında Daire Amirlerinin katılımı ile yapıldı.
DAİRE AMİRLERİ BİR ARAYA GELDİ
İlçe Kaymakamı Tahsin KURTBEYOĞLU yaptığı konuşmasında; toplantının amacının, ilçenin ve kurumların sorunlarının belirlenmesi, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilme yollarının geliştirilmesi ve kaliteli hizmetin sağlanması için yapılması gerekenlerin tespit edilmesi, Kurum Amirlerinin görüş ve önerilerini dinleyerek çözüm bulmak olduğunu ifade etti.
Toplantı da; kurumların 2009 yılında yaptıkları çalışmalar ile 2010 yılında yapılması planlanan çalışmaların belirlenmesine, Kamu Hizmetlerinin sunumunda Uyulacak Usul ve Esaslara ilişkin Yönetmelik gereğince işlem yapılması, Dilekçe Hakkı ve Bilgi Edinme Kanunu gereğince dilekçe sahiplerine süresi içerisinde bilgi verilmesi, Okul öncesi eğitim ile Okuma -Yazma bilmeyenler ile ilgili çalışmaların takip edilmesi, Domuz gribine karşı kurumların dezenfekte edilmesi, kamu kurumlarının dış ve iç mekan şartlarının iyileştirilmesi ile ilgili konular görüşüldü.
Kurum Amirlerinin sorun ve önerilerinin dinlenmesinin ardından toplantı sona erdi.

1 yorum: