3 Aralık 2012 Pazartesi

"İran halkı ve devletinin yardımları olmasaydı, Siyonist rejim karşısında zafer elde edemezdik"



 
Filistin İslami Cihad hareketi genel sekreteri, "İran halkı ve devletinin yardımları olmasaydı, Filistinli ve Lübnanlı savaşçılar Siyonist İsrail rejim karşısında zafer elde edemezlerdi" dedi.
İRNA'nın Beyrut'tan bildirdiğine göre Filistin İslami Cihad hareketi genel sekreteri Ramazan Abdullah Dün Beyrut'ta İran İslam cumhuriyeti Büyük Elçisi Gazenfer Roknabadi ile yaptığı görüşmede Filistin direnişinin Siyonist İsrail rejim karşısındaki son zaferinde İran'ın ifa ettiği rolü takdir ettiklerini bildirdi.
İslami İran Büyük Elçisi Gazenfer Roknabadi ise bu görüşmede İran'ın her zaman Filistin direnişinin yanında yer aldığını ve Filistin halkının tüm haklarının sağlanmasına ve Müslümanların ilk kıblesinin kurtarılmasına kadar geniş boyutlu yardımlarını sürdüreceğini bildirdi.
Roknabadi, İslami İran'ın Filistin meselesini çok önemli bir mesele olarak gördüğünü, bu olaya adaletli bir yaklaşım içinde olduğunu ve bu tutumuyla da iftihar ettiğini bu yöndeki katkı ve çabalarını aynen sürdürmeye devam edeceğini söyledi. Kaynak Rasthaber.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder